Comviq

Comviq är en av Sveriges ledande mobiloperatörer och erbjuder mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband och en rad olika telefonmodeller. I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Comviq, från deras abonnemang och erbjudanden, till hur du kan kontakta dem och få support.

Just nu rekommenderar vi andra mobiloperatörer

1. Chili mobil – Fri surf: 349 kr i månaden

Chili Mobil erbjuder mobilt bredband till dig som är ute efter ett flexibelt paket. Det billigaste abonnemanget ligger på 129 kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar investeringen till 349kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

Billigaste bredbandet:329 kr i månaden
Teknik3G & 4G
MaxhastighetObegränsad

2. Telenor – Obegränsad surf: 349 kr i månaden

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av bredband. Detta operatör är både väletablerad och känd i Sverige. Dessutom få negativa omdömen. Priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga mobila bredband och schyssta tilläggstjänster.

Billigaste bredbandet (40gb):249 kr i månaden
Teknik3G & 4G
MaxhastighetObegränsad

3. Tre – Fri surf – 399 kr i månaden

Hos Tre får du ett ganska schysst mobilt bredband – till ett överkomligt pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Billigaste bredbandet (20gb):299 kr i månaden
Teknik3G, 4G & 5G
MaxhastighetObegränsad

Vad erbjuder Comviq?

Comviq erbjuder ett stort urval av abonnemang, inklusive speciella abonnemang för studenter, seniorer och familjer. De har även abonnemang med obegränsad surf och 5G-stöd. Du kan även välja abonnemang med en mobil på köpet, såsom populära modeller som iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max och Samsung S22 Ultra.

Kontantkort

För de som föredrar att använda kontantkort finns det flera alternativ att välja mellan. Comviq kontantkort finns i olika prisklasser och inkluderar varianter som Comviq Amigos, Comviq Fastpris och Comviq Fastpris Mini. Du kan tanka ditt kontantkort på flera olika sätt, bland annat via Comviq.se, Swish eller genom att köpa värdebevis i butik.

Mobil och tillbehör

Comviq erbjuder ett stort urval av mobiltelefoner från ledande tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi. Du kan också hitta tillbehör som Apple Watch, AirPods, och olika sorters skal och skärmskydd. Om du vill byta mobil men behålla ditt nuvarande nummer, kan du enkelt göra det hos Comviq.

Mobilt bredband

Förutom mobilabonnemang och kontantkort erbjuder Comviq också mobilt bredband. Du kan välja mellan olika datamängder och hastigheter för att hitta det bästa alternativet för dina behov. Comviq har även mobilt bredband för kontantkort, så att du kan surfa utan att binda upp dig på ett abonnemang.

5G

Comviq har börjat rulla ut sitt 5G-nätverk, vilket innebär att du kan njuta av snabbare och mer pålitlig uppkoppling med en 5G-kompatibel mobil. För att ta del av Comviq 5G behöver du ha ett abonnemang eller kontantkort som stöder 5G samt en 5G-kompatibel mobil. Täckningen för 5G är fortfarande under utbyggnad, så kolla Comviq’s hemsida för information om täckning i ditt område.

Erbjudanden och kampanjer

Comviq har ofta erbjudanden på både abonnemang och mobiltelefoner, så det kan vara värt att hålla utkik efter dessa. Månadens mobil är en återkommande kampanj där en utvald mobilmodell säljs.

Månadens mobil

Comviq har en kampanj som kallas ”Månadens mobil”, där de erbjuder attraktiva rabatter på en utvald mobilmodell varje månad. Dessa erbjudanden gäller både för nya och befintliga kunder som vill uppgradera sina telefoner eller köpa en ny mobil med eller utan abonnemang. Håll ett öga på Comviq’s hemsida eller prenumerera på deras nyhetsbrev för att inte missa dessa erbjudanden.

iPhone 14 Pro Max och iPhone 14 Pro

Comviq erbjuder även de senaste iPhone-modellerna, som iPhone 14 Pro Max och iPhone 14 Pro. Dessa enheter kommer med den senaste tekniken och kraftfulla funktioner som imponerar på både användare och experter. Om du vill ha en iPhone 14 Pro Max eller iPhone 14 Pro kan du antingen köpa den med ett abonnemang hos Comviq eller köpa den utan abonnemang. Priserna varierar beroende på vilket abonnemang du väljer, och du kan hitta aktuella erbjudanden och rabatter på Comviq’s hemsida.

Comviq abonnemang för seniorer

Comviq erbjuder också abonnemang speciellt anpassade för seniorer. Dessa abonnemang kommer med förmånliga priser och funktioner som passar seniorers behov och budget. För att teckna ett seniorabonnemang hos Comviq behöver du vara minst 55 år gammal. Du kan hitta mer information om Comviq’s seniorabonnemang och dess förmåner på deras hemsida.

Apple Watch tillsammans med Comviq

Om du har en Apple Watch och vill använda den tillsammans med ditt Comviq-abonnemang, kan du göra det genom att aktivera eSIM på din Apple Watch. Detta innebär att du kan använda din

pple Watch för att ringa samtal, skicka meddelanden och använda mobildata utan att behöva ha din iPhone i närheten. Du behöver en Apple Watch med stöd för eSIM samt ett Comviq-abonnemang som stöder eSIM för att kunna använda denna funktion.

För att aktivera eSIM på din Apple Watch, följ dessa steg:

  1. Se till att din iPhone och Apple Watch är uppdaterade till den senaste versionen av iOS respektive watchOS.
  2. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone och gå till fliken ”Mobilnät”.
  3. Tryck på ”Lägg till mobilt abonnemang” och följ instruktionerna på skärmen.
  4. När du blir ombedd att ange din operatörsinformation, välj Comviq och ange ditt abonnemangsnummer och annan nödvändig information.
  5. När eSIM är aktiverat kommer din Apple Watch att använda samma mobilnummer som din iPhone.

Observera att det kan tillkomma extra kostnader för att använda eSIM på din Apple Watch, beroende på ditt abonnemang. Kontrollera Comviq’s hemsida eller kontakta deras kundtjänst för mer information om priser och tillgänglighet.

Kundtjänst och support

Comviq har en omfattande kundtjänst som är tillgänglig via telefon, chatt och e-post. Du kan kontakta dem på telefonnummer 0772-212121, och deras öppettider varierar beroende på avdelning. Comviq kundtjänst chatt är öppen måndag till fredag från 8 till 20, och lördag och söndag från 10 till 18. För mer information om öppettider och hur du kan kontakta dem, besök www.comviq.se/kundtjanst.

Sammanfattning

Comviq erbjuder många olika mobilabonnemang, kontantkort och mobiltelefoner för att passa olika behov och budgetar. De har även specialerbjudanden för seniorer och erbjuder eSIM för Apple Watch. Håll koll på deras hemsida för aktuella erbjudanden och kampanjer, och tveka inte att kontakta deras kundtjänst om du har frågor eller behöver hjälp.